Gebakken Maiskip met Groene Gember Saus – 薑蔥煎粟米雞 – 26.50€:
*Een culinair hoogstaandje van gemberachtige aroma’s en malse maiskip, perfect gebakken.*
Gon Bao Maiskip – 宮保粟米雞 – 26.50€ :
*Een smaakexplosie van de Gon Bao stijl, met malse maiskip en knapperige groenten.*
Hainan Gele Curry – 海南咖喱雞 – 26.50€:
*Een reis naar de tropen met onze Hainanese Gele Curry Kip, doordrenkt met exostische smaken.*
Iberico Char Siw – 伊比利亞叉燒 – 25.50€0:
*Malse Iberico-varkensreepjes, subtiel geroosterd tot een zoete, hartige perfectie in elke hap.*
Ma Po Tofu Vegetarisch – 麻婆素豆腐 – 24.00€:
*Een vegetarische symfonie van zijdezachte tofu in de kenmerkende Sichuaanse kruidige saus.*
Eekhoornvis met Passievrucht Zoetzure Saus – 百香果甜酸汁松子黃魚 – 28.50 €:
*Een exotische dans van eekhoornvis, gehuld in een zoetzure saus met de verfrissende toets van passievrucht.*
Geflambeerde Filet Pure op Chinese wijze –堂燒黑椒密汁牛柳 – 36.00 €:
*Chinese Filet Pur bereid met tijdloze elegantie en aan tafel geflambeerd. Malse filet pur, subtiel gekruid.*
Krokante aromatische vegetarische Garnalen – 脆炸素大蝦 (V) – 26.50 €:
*Knapperig gebakken vegetarische ‘garnalen’, perfect gekruid voor een explosie van smaak.*
Grote garnalen in Typhoon Shelter stijl – 避風塘炒大蝦 – 29.50 €:
*Sappige grote garnalen, wokgebakken in tyfoonenschuilplaatsstijl, omhuld met een frisse groene twist voor een culinaire verrukking.*
Golden Sand Gamba’s – 金沙大蝦 – 29.50 €:
*Garnalen omhuld in een goudkleurig knapperige gefrituurde laagje.*